Oct 8, 2012

Aku Suka Menulis

Sudah lama tidak menulis. Memasak juga tidak. Blog Biso Bonar ini dibiarkan kontang hampir sebulan tanpa dijamah.

Walaubagaimanapun pada masa sama saya telah meniti dari blog ke blog untuk melihat citrawarna yang pelbagai. Cerita seorang budak sehingga cerita seorang tua. Hingga terhenti di sebuah blog yang menitipkan petua-petua berguna kepada penulis blog yang sering kekeringan idea. Saya perturunkan linknya DI SINI.

Apa pun yang lebih penting ialah keinginan dan azam yang keras untuk menulis. Kalau dah jenis pemalas tu pemalas jugak, walaupun petua itu turun dari langit.......

6 comments:

zino said...

selamat kembali berkarya..

Mak Wardah said...

Ada masanya begitu tapi alhamdulillah pok li kembali

Pok Li said...

Terima kasih tuan

inazamri said...

salam aidiladha PokLi.update la blog tu..lama tak terupdate ye.

Pok Li said...

Mak Wardah

Saya tetap menulis tapi selalu terlewat

Pok Li said...

inazamri

Selepas ini mungkin akan selalu di update

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails