Feb 22, 2010

Akan Datang

Sudah beberapa minggu saya tidak menulis. Ingin rasanya menulis setiap hari tanpa henti. Apakan daya beberapa perkara yang tidak diduga kerap menghalang harapan dan niat saya. Kalau menjadi wartawan sudah lama agaknya saya kena buang.


Tahun 2010 ini benar-benar melelahkan bukan sahaja baru memulakan perniagaan dari rumah tetapi juga bebanan tugas pejabat yang harus diselesaikan secepat mungkin. Kenapa ?.... Itu akan saya jawab dalam posting saya yang akan datang. Jawaban yang pasti menentukan arah tuju dan perspektif baru penulisan saya nanti.


Tunggu. Next change, coming soon. Ha, ha, ha.

10 comments:

lidey said...

selamat meneruskan perjuangan dalam bidang penulisan
l00king f0rward t0 ur next p0st :)

sy suka baca tulisan org sebap sy tak pandai menulis. hihi

al-lavendari said...

teringat saya dulu2 kat panggung wayang di kuala pilah .. ada filem yang next change dan ada filem yang coming soon.

Pok Li said...

lidey
Terima kasih. Lepas ni nak tulis hari-hari sehingga hujung bulan.

al-lavendari
Panggong tu dah jadi pasaraya. Pasaraya pertama di Kuala Pilah.

AMMOSHAM said...

boss,berniaga bende bosss

Tirana said...

Tak sabar nak tunggu next entry...Apa cerita agaknya ye..

Saya pun dah slow down blogging dan blog walking.. Nak focus kepada anak-anak... Ada dua orang yang nak exam hujung tahun ni

ikan emas said...

Salam PokLi,

bisnes apa? ..haa nak jadi org korporat pulak yer? Ni yang buat IE jeles.

tak sabar nak tunggu next entri.Mesti menarik sb kat tempat,suasana dan feel baru !!

Tahniah untuk tahun baru 2010 !!

~0~ said...

xsabar da nie pok li...heheheheh

nohas said...

Tungguuu...wah!! suspens nih..

sahromnasrudin said...

selamat kembali pok li..tak sabar nak tunggu entri pok li seterusnya..banyak manfaat utk sy..

Pok Li said...

Ammosham
Berniaga biasa aje boss. Ikuti siri seterusnya.

Tirana
Betul tu.. saya pun dah mula slow down. Mungkin ada komitmen yang perlu perhatian.

Ikan Emas
Bisnes kecil-tambah-tambah duit bayar bil aje he he he. Terima kasih dan tahniah kembali.

~O~
Tak sabar dah... he he he

Nohas
Kira menjadi jugak promo saya ha ha ha...

sahromnasrudin
Ada manfaat ke. Terima kasih.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails