Apr 14, 2009

Tag Yang Terabai


Sudah bulan April 2009. Masih ada janji yang belum saya tunaikan. Bukan terlupa tetapi belum sampai waktu yang benar-benar sesuai. Hari ini sampailah hari yang sesuai itu :). Tag itu telah dihantar oleh Blog Asuh Rabbani. Antara permintaannya ialah mengambil gambar work station dan kemudian menamakan beberapa orang lagi untuk dipanjangkan.

Arahan Ustaz itu ialah :
1. Snap work station anda

2. Tugas kedua ialah menamakan blog-blog yang akan ditag. Kemudian taruh link blog anda di bawah gambar work station anda iaitu bersebelahan dengan link-link blog yang ada.
Maka saya telah buat satu persatu-persatu dan inilah hasilnya
Sedia ada

1. Seri



4. Biso Bonar

Saya pun nak tag juga seperti syaratnya itu. Tapi saya berminat nak tag blog yang lama tak di update dalam putaran link blog Biso Bonar :) Tidak banyak sangatkan.........




Cuma masih tertanya-tanya kemana perginya kang ustaz itewwww. Sehingga kini tiada kelibatnya. Tahun 2009 masih panjang lagi. Adakah kang ustaz akan terjun semula ke dunia blog atau terus bersembunyi lagi. Atau adakah sudah meletakkan noktah. Bagi saya dakwah ustaz harus diurus dan diteruskan............ Jawab ustaz jangan tak jawab.

12 comments:

en_me said...

biasalarr pokli, kang ustaz itteww bilang 'sumerr inih dunya yg punya'.. ghitewww

Tirana said...

Hehehehe..suka tengok Pok Li jawab tag...piuhhhh...terimakasih kerana Pok Li tak tag saya...Dah puas saya ni menjawab tag...

Bestari said...
This comment has been removed by the author.
Pok Li said...

en_me
Dunia juga bekalan akhirat ghitewww.

Tirana
Buat jangan tak buat. Buat sekadar berpatutan

zara said...

Pok Li,

Saya gerun bila bab mengetag ni. Kekadang tu banyak sangat soalan dan tugasan yg perlu disertakan.

Lebih baik buat tak tau saja. Sebenarnya memang tak tau nak buat tugasan yang diminta tu...

akuduniaku said...

salam Pok Li

lamer a ta singgah cneyh..he3x
harap khidupan Pok Li sekeluarga aman damai dan baik adanya..

dan sungguh mengejutkan bila Pok Li da kner pnyakit nge-tag orang ha3x

salam sekali lagi

akuduniaku said...

salam Pok Li

lamer a ta singgah cneyh..he3x
harap khidupan Pok Li sekeluarga aman damai dan baik adanya..

dan sungguh mengejutkan bila Pok Li da kner pnyakit nge-tag orang ha3x

salam sekali lagi

Pok Li said...

zara
Saya dah simpan tag ini hampir lima bulan baru buat. :)

Aiman
Penyakit ditahun 2009 ha, ha, ha

zul rahman said...

pok li my frenn...

pok li, bila nak tulih tu, pok li tulis jer ler, apa dok fikir panjang2 pulak,

pok li belasah tulis, pastu terus posting, tekan ler butang "publish" posting tu,

dok pikiaq banyak memang macam tu, check balik satu-satu, maklumlah, orang lammmma,....

pok li,
pokli tulis:
cerita realism,
pendek,
padat dan tepat, + gambaq bukti, lagi kelas,

kalau orang marah, maknanya mereka lah orang itewwwwwww... (hehehe tiru style sapa ni)

ok, pok li my frennnnnnn...

nazirul mubin said...

SLM...

HABIHA69 said...

Tima kasih Pok Li...maaf dah lama tak ziarah blogs nih...tengah gundah gulana..tak abis-abis lagi tempoh bersuluk...doakan lah kebahagiaan untuk saya...tima kasih kerana ingat saya lagi...

Pok Li said...

Nazirul mubin
Salam kembali

Habiha69
Saya doakan kebahagiaan Ustaz. Semoga mendung itu berlalu.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails